Kinderneurologie
A|A|A
kinderneurologie

 

 

 

 

 Ziektenbeelden

Vraag om informatie

Gastenboek

Van A tot en met Z

Praktische links

Contact met ouders

Vraag om informatie

Vanuit mijn werk als kinderneuroloog heb ik gemerkt dat er behoefte bestaat aan duidelijke en betrouwbare informatie over kinderneurologische aandoeningen.

Met deze site hoop ik aan de behoefte te voldoen. De kinderneurologie pagina is nog in ontwikkeling. Geleidelijk aan zal er steeds meer informatie op de site verschijnen. De volgorde waarin dit gebeurt zal vrij willekeurig zijn en is nu nog niet bekend.

Mocht u behoefte hebben aan informatie over een bepaald ziektebeeld, dan kunt u dit per email aanvragen op het adres info@kinderneurologie.eu. Ik zal dan kijken of het mogelijk is hier informatie over aan te maken en deze met voorrang op de site te zetten.

Dit email adres is uitdrukkelijk niet bedoeld om persoonlijke informatie te vragen over uzelf, uw kind of een ander kind met een kinderneurologische ziekte, hiervoor verwijs ik u graag naar de behandelend kinderneuroloog, kinderarts of neuroloog.

Ik wil er graag uitdrukkelijk bij vermelden dat het om algemene informatie gaat en niet om specifieke informatie toegesneden op een bepaald kind. In de persoonlijke situatie van een kind kunnen altijd andere factoren een rol spelen die het ziektebeeld beinvloeden. Mocht u hierover vragen hebben dan raad ik u aan contact op te nemen met de behandelende kinderneuroloog, kinderarts of neuroloog.

Hoewel de site met grootste zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen foutjes niet altijd voorkomen worden, hiervoor kan ik of www. kinderneurologie.eu niet aansprakelijk gesteld worden.

Op www.kinderneurologie.eu staat geen reclame vermeld, de site kent geen financiele ondersteuning van derden.

Ik hoop dat de site aan de verwachting mag voldoen.

 

Jolanda Schieving
kinderneuroloog

 

Hier is ruimte voor
Uw verhaal

Heeft uw kind nog andere symptomen, laat het ons weten.