jc virus bij volwassen mensen

Welkom op het kinderneurologie forum. Door het plaatsen van een berichtje op het forum kunt u in contact komen met andere kinderen en ouders. Let op dit is een open forum. Dit betekent dat iedereen uw geplaatste berichten kan lezen. Om een bericht te plaatsen moet u zich aanmelden
einna 62
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 mar 2015, 09:26

jc virus bij volwassen mensen

Bericht door einna 62 » 17 mar 2015, 09:53

mijn man is opgenomen in het ziekenhuis met een scheef aansgezichtsverlamming . en niet goed meer kunnen lopen met rechterbeen sleepte wat mee.
Contact opgenomen met huisarts die gelijk doorstuurde. Naar meerdere keren een MRI te hebben gemaakt zag men dat er in zijn hoofd een wazige plek zit dat groeit maar ook dat gelijk lichaamsdelen aan de rechterzijde laat uitvallen , ook zijn spraak is steeds minder geworden geestelijk weet hij wat die bedoelt maar niet meer uit je woorden komen om het duidelijk te maken. Voor ons als familie en omstaanders niet te bevatten .
Nu is hij een terminaal patiënt die iedere dag thuiszorg krijgt tot 4 keer per dag al . Het is een jc virus wat maar weinig mensen in Nederland hebben voornamelijk komt het alleen bij kleine kinderen voor. Er is in Rotterdam op een snelle manier de benaming gevonden en omdat mijn man klaar was voor een hersen biopt in Tilburg werd dat op dinsdag morgen nog gemeld dat ze het gevonden hadden .
We waren blij dachten gelijk er komt een oplossing dat me man geholpen kon worden . Maar de klap kwam harder aan dan we allemaal verwacht hadden. Er was geen oplossing voor de ziekte en is naar huis gestuurd met de laatste fase in zijn leven.
Er werd gezegd een levensverwachting van <3maanden. Hoop alleen dat men daar goed naast zit . Wij zijn al meer dan 41 jaar samen en gelukkig
en in een klap word je dat allemaal ontnomen.

Wie kan mij meer vertellen en heeft de zelfde ervaringen meegemaakt

Plaats reactie