Tenenloop

Welkom op het kinderneurologie forum. Door het plaatsen van een berichtje op het forum kunt u in contact komen met andere kinderen en ouders. Let op dit is een open forum. Dit betekent dat iedereen uw geplaatste berichten kan lezen. Om een bericht te plaatsen moet u zich aanmelden
Plaats reactie
Bloemqueen
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 dec 2020, 20:14

Tenenloop

Bericht door Bloemqueen »

Ik weet niet of er al een berichtje over is maar vroeg me af of er mensen tips hebben voor een kind van 11 die op zn tenen loopt. We gaan al naar de fysio elke week en doen oefeningen voor het oprekken van de achillespees en de kuiten maar ik wil graag meer doen. De benen van mn zoon staan ook niet goed.

Meer mensen hier ervaring mee??
NLvR
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 jan 2021, 14:56

Re: Tenenloop

Bericht door NLvR »

Mijn dochter van 6 doet dit ook. Het lijkt een aanwensel. Wij hebben nu 'binnen'schoenen gekocht (want bij schoenen doet ze het niet). Dit helpt wat.
A.s. dinsdag heb ik de eerste afspraak bij een kinderergotherapeut. Hopelijk kunnen zij nog wat tips geven.
Kellypauwels
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 jan 2021, 21:27

Re: Tenenloop

Bericht door Kellypauwels »

Goedeavond,

Ons zoontje is net 2 jaar en hij gaat sinds kort ook heel erg op zijn tenen lopen, en ik vraag me ook af waarom? Vandaag was zo een dag dat het heel erg was, zelf met schoenen doet hij het. Aankomende week word ik gebeld door de fysiotherapeut van het ziekenhuis. Ben benieuwd wat ze zal zeggen.
Plaats reactie