XYY

Welkom op het kinderneurologie forum. Door het plaatsen van een berichtje op het forum kunt u in contact komen met andere kinderen en ouders. Let op dit is een open forum. Dit betekent dat iedereen uw geplaatste berichten kan lezen. Om een bericht te plaatsen moet u zich aanmelden
Plaats reactie
Gast

XYY

Bericht door Gast »

Ben op zoek naar ouders die - net zoals wij - een zoon hebben met het XYY syndroom om ervaringen uit te wisselen. Onze zoon is ondertussen 9 jaar en 1.60m. Hij heeft tevens ASS. Wij zijn op zoek naar informatie/ervaringen wat betreft het remmen van de groei. Hormonenbehandeling en/of knieschijfoperatie...
debbelkwebbel

Re: XYY

Bericht door debbelkwebbel »

Hallo
Ook wij hebben een zoon met xyy. Hij is nu 3,5 jaar. We staan dus nog in de kinderschoenen wat betreft ontwikkeling en groei. Hopelijk heeft u al wat info kunnen vinden. Maar knieschijfoperatie, hormoonbehandeling? :shock: Hoop dat u nog wat ervaringsverhalen te lezen/horen krijgt.
Groeten,
Debbelkwebbel
iwd

Re: XYY

Bericht door iwd »

Wij hebben ook een zoontje{5 jaar} met xyy. bovendien heeft hij epilepsie. graag wil ik in contact komen met ander ouders met xyy zoontjes. Overigens hebben we na twee en een half jaar logopedie met succes kunnen afsluiten. wel hapert hij nog af en toe.
Ikseiy
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 nov 2019, 19:23

Re: XYY

Bericht door Ikseiy »

Hallo, wij hebben een zoon met xyy en ik zou het fijn vinden om met iemand in contact te komen waarmee ik ervaringen kan delen. Onze zoon is 10 jaar oud. Groetjes!
Mieke1988
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 aug 2020, 10:50

Re: XYY

Bericht door Mieke1988 »

Hey hey,

Wij hebben een zoontje van 3maanden. Door een vruchtwater punctie tijdens de zwangerschap zijn we te weten gekomen dat hij XYY heeft... ze hebben ons meteen doorverwezen naar deze site... alsook professors en etc... die wisten ons gewoon te vertellen dat we het in ons achterhoofd moesten houden, maar zeker ons niet ongerust moesten maken omdat de meesten jongens geen symptonen vertonen... ook is de site plots veranderd en staan er veel meer symptonen op dan 9maanden terug... wij als ouders willen gewoon de beste zorg kunnen geven en weten aan wat we ons kunnen verwachten. Zodat we ons zoontje in de toekomst de beste ondersteunig kunnen geven. Wat zijn jullie bevindingen en hoe doen jullie zoontjes het?

Groetjes van een bezorgde mama
Plaats reactie