XYY

Welkom op het kinderneurologie forum. Door het plaatsen van een berichtje op het forum kunt u in contact komen met andere kinderen en ouders. Let op dit is een open forum. Dit betekent dat iedereen uw geplaatste berichten kan lezen. Om een bericht te plaatsen moet u zich aanmelden
Plaats reactie
Gast

XYY

Bericht door Gast » 28 jun 2010, 11:38

Ben op zoek naar ouders die - net zoals wij - een zoon hebben met het XYY syndroom om ervaringen uit te wisselen. Onze zoon is ondertussen 9 jaar en 1.60m. Hij heeft tevens ASS. Wij zijn op zoek naar informatie/ervaringen wat betreft het remmen van de groei. Hormonenbehandeling en/of knieschijfoperatie...

debbelkwebbel

Re: XYY

Bericht door debbelkwebbel » 05 okt 2010, 10:03

Hallo
Ook wij hebben een zoon met xyy. Hij is nu 3,5 jaar. We staan dus nog in de kinderschoenen wat betreft ontwikkeling en groei. Hopelijk heeft u al wat info kunnen vinden. Maar knieschijfoperatie, hormoonbehandeling? :shock: Hoop dat u nog wat ervaringsverhalen te lezen/horen krijgt.
Groeten,
Debbelkwebbel

iwd

Re: XYY

Bericht door iwd » 14 feb 2011, 21:13

Wij hebben ook een zoontje{5 jaar} met xyy. bovendien heeft hij epilepsie. graag wil ik in contact komen met ander ouders met xyy zoontjes. Overigens hebben we na twee en een half jaar logopedie met succes kunnen afsluiten. wel hapert hij nog af en toe.

Ikseiy
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 nov 2019, 19:23

Re: XYY

Bericht door Ikseiy » 12 nov 2019, 19:31

Hallo, wij hebben een zoon met xyy en ik zou het fijn vinden om met iemand in contact te komen waarmee ik ervaringen kan delen. Onze zoon is 10 jaar oud. Groetjes!

Plaats reactie