Iemand ervaring met Zantac??

Welkom op het kinderneurologie forum. Door het plaatsen van een berichtje op het forum kunt u in contact komen met andere kinderen en ouders. Let op dit is een open forum. Dit betekent dat iedereen uw geplaatste berichten kan lezen. Om een bericht te plaatsen moet u zich aanmelden
Plaats reactie
Jeanette
Berichten: 2
Lid geworden op: 25 mar 2010, 22:05

Iemand ervaring met Zantac??

Bericht door Jeanette » 12 jun 2010, 19:54

Ons zoontje moest tegen het spugen zantac gaan gebruiken. Nu zijn wij na een paar maanden gaan afbouwen en krijgt hij nu een dosis van 0,5 ml. Deze week vertelde de arts dat je dan net zo goed kon stoppen omdat het gebruik nu nihil is. Ook zei ze dat je niet hoeft af te bouwen hiermee. Wij merken dat hij het nog wel nodig heeft dus blijven dit rustig afbouwen. Iemand ervaring met Zantac en het verschil van mening met de arts hierover??

Jeanette

Gast

Re: Iemand ervaring met Zantac??

Bericht door Gast » 05 jul 2010, 19:40

Hallo,

Wij hebben ook zo'n arts die aangeeft dat wanneer je maar 1 dosis per dag geeft, je net zo goed kunt stoppen. We moesten eerst 2x per dag 1,3 geven. Toen mochten we langzaam afbouwen, maar die ene keer is hij nog steeds nodig. Hij tijgert nu, en als we hem geen Zantac geven, spuugt hij constant. Geven we hem wel die ene dosis, gaat het goed! Dus maling aan onze arts, hij krijgt gewoon Zantac!

Succes!
Groetjes Wendy

britt180505

Re: Iemand ervaring met Zantac??

Bericht door britt180505 » 27 jun 2011, 22:21

Mijn dochtertje krijgt ook zantac, eerst 1,7 en sinds van de week 2,4.. na een tijdje geen spugen meer begon ze weer.. dus moest het ophogen van de KA.
woensdag moet ik weer.. maar ze blijft spugen

Plaats reactie