Uw verhaal op deze site

Welkom op het kinderneurologie forum. Door het plaatsen van een berichtje op het forum kunt u in contact komen met andere kinderen en ouders. Let op dit is een open forum. Dit betekent dat iedereen uw geplaatste berichten kan lezen. Om een bericht te plaatsen moet u zich aanmelden
Plaats reactie
jolanda
Beheerder
Berichten: 7
Lid geworden op: 06 feb 2009, 22:42

Uw verhaal op deze site

Bericht door jolanda » 16 dec 2012, 22:13

Ouders/verzorgers van een kindje met een kinderneurologische aandoening willen graag weten wat hun kind heeft en komen daarom informatie zoeken op deze site.

Veel ouders zouden ook graag horen hoe het met andere ouders en hun kinderen is gegaan en daar tips, steun en adviezen uit halen. Via het forum is er een mogelijkheid voor ouders en verzorgers en uiteraard ook kinderen om met elkaar in contact te komen. Toch bleef er de vraag bestaan om verhalen van andere ouders/verzorgers of kinderen zelf te kunnen lezen en ook de vraag van ouders/verzorgers om hun verhaal te mogen vertellen.

Vandaar de nieuwe rubriek ons verhaal met de mogelijkheid om uw verhaal te vertellen en de mogelijkheid voor anderen om dit verhaal te lezen.

Meer hierover weten:
http://www.kinderneurologie.eu/onsverha ... erhaal.php

Om problemen met spam te voorkomen, kunt u uw verhaal (anoniem, met naamsvermelding of met emailadres) naar info@kinderneurologie.eu zenden, wij zullen dan zorgen dat uw verhaal wordt geplaatst op de pagina waar informatie over het desbetreffende ziektebeeld gegeven wordt.

We hopen op deze manier nog meer ouders/verzorgers/opa's/oma's en andere betrokkenen te kunnen helpen.

Met hartelijke groeten
namens team kinderneurologie.eu

Jolanda Schieving

pten.nl

Re: Uw verhaal op deze site

Bericht door pten.nl » 17 dec 2012, 13:15

Heb het ook op pten.nl geplaatst !

Plaats reactie