sinus pericranii

Welkom op het kinderneurologie forum. Door het plaatsen van een berichtje op het forum kunt u in contact komen met andere kinderen en ouders. Let op dit is een open forum. Dit betekent dat iedereen uw geplaatste berichten kan lezen. Om een bericht te plaatsen moet u zich aanmelden
jelle2015
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 sep 2019, 20:44

sinus pericranii

Bericht door jelle2015 » 03 sep 2019, 20:56

Hallo,
Toen onze zoon ruim een jaar was, viel het ons op dat hij regelmatig een bult op zijn hoofd had. Eerst denk je dat hij zich wel gestoten zal hebben, maar de bult bleef af en aan. Bij de 14 maanden check op het cb eens aangekaart, ze herkenden het niet, de fontanel was dicht, dus dat was het niet. Daarop naar de huisarts, kende het ook niet, wilde een echo laten maken. We kregen te horen dat we de week erna de uitslag zouden krijgen, maar die middag belde de huisarts al. Dat er een opening in de schedel zat, maar hoe of wat wist hij ook niet. Na wat omzwervingen in het WKZ terecht gekomen, waar een MRI is gemaakt.
Ondertussen is onze zoon bijna 4 en hebben we een soort van diagnose, sinus pericranii. Zijn er meer mensen met deze diagnose?
Toevallig legde ik hem vanavond in bed en voelde een tweede bult/gat. Zou dit ons eerder ontgaan zijn, of zou een sinus cranii zich ook kunnen uitbreiden?

Plaats reactie