6 jarig kind slaapt 's niet door hevige pijn in benen

Welkom op het kinderneurologie forum. Door het plaatsen van een berichtje op het forum kunt u in contact komen met andere kinderen en ouders. Let op dit is een open forum. Dit betekent dat iedereen uw geplaatste berichten kan lezen. Om een bericht te plaatsen moet u zich aanmelden
Els81
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 jun 2019, 13:08

6 jarig kind slaapt 's niet door hevige pijn in benen

Bericht door Els81 » 09 jun 2019, 13:15

Goedemiddag

Sinds een grote week hebben wij last met onze zoon van 6 jaar. Het is begonnen met pijn in de beide bovenarmen. Stekende pijn die na enkele minuten weggaat. We zijn naar het spoed gegaan en daar hebben ze een foto genomen van de bovenarm, geen issues op te zien. Met een draagbeugel naar huis gestuurd. Na het weekend was dit nog niet opgelost en begon hij te klagen aan pijn in zijn beentjes, en dan vooral 's nachts.
Op bezoek gegaan bij pediater, bloedafname was goed dus geen grote problemen volgens hem. De pijn zou vanzelf overgaan. Dezelfde week hebben we nog een orthopedist bezocht neuroloog en reumatoloog. Niemand kon iets abnormaals zien want de resultaten van de onderzoeken waren goed maar hij bleef pijn hebben in zijn beentjes en armen. Hij onderging een EEG van de hersenen, bloedafnames, foto nek, foto rug, … .
Er werd nu extra bloed afgenomen afgelopen vrijdag om te testen op de ziekte van Lyme. De reumatologe dacht dat dit misschien de oorzaak kon zijn? In april zijn we namelijk naar Eifelgebergte gegaan om er te wandelen.

Overdag is dit meestal niet zo'n groot probleem, af en toe moeten we pijnstillers toedienen en gaat dit vanzelf over maar elke nacht is dit de hel. Hij huilt van de pijn, is heel rusteloos, stapt rond, zegt dat hij pijn heeft enz...

Heeft iemand hiermee ervaring want wij zijn ten einde raad. We voelen ons wat in de steek gelaten want in het ziekenhuis zijn we uitbehandeld was het verhaal :( .
Dankje.

Plaats reactie