wat te doen?

Welkom op het kinderneurologie forum. Door het plaatsen van een berichtje op het forum kunt u in contact komen met andere kinderen en ouders. Let op dit is een open forum. Dit betekent dat iedereen uw geplaatste berichten kan lezen. Om een bericht te plaatsen moet u zich aanmelden
Tuurke
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 nov 2018, 14:02

wat te doen?

Bericht door Tuurke » 15 nov 2018, 14:15

Hallo,
Mijn zoontje van 8 jaar loopt momenteel voor 100% op zijn tenen. Wij wonen in België en zijn reeds maanden bezig met therapie. Het mag niet echt baten. Daar mijn zoon dit al te lang doet ( op zijn tenen lopen) is het voor hem heel lastig om dit aan te wennen. We oefenen waar we kunnen en wanneer. Proberen er spelletjes van te maken. Uit zichzelf vergeet hij dit en loopt binnen 1 minuut op zijn tenen. Zelfs als hij op zijn rug ligt zullen zijn tenen nog niet eens naar boven wijzen. Hij slaapt zelfs met zijn tenen naar beneden.

Zelf een afspraak maken in het ziekenhuis om scans te maken om vervolgens in een traject te stappen. Nu zie ik geen vooruit gang. Met alle respect voor de kinesist die we hebben. Maar een 30 min per week schiet niet op.

Mvg
Chantal

Plaats reactie